• info@zamakedonskinarod.org
  • +389 78 370 496
GROSS VIOLATION OF THE BASIC HUMAN RIGHTS OF PRISONERS IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA

GROSS VIOLATION OF THE BASIC HUMAN RIGHTS OF PRISONERS IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA

GROSS VIOLATION OF THE BASIC HUMAN RIGHTS OF PRISONERS IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA PERSECUTION, ARRESTS, FEAR-MONGERING AND TERROR WITH TRUMPED-UP CHARGES AND ARRANGED CONVICTIONS The 2016 early parliamentary elections
Анализа од СУМ,на Преспански Договор или Договор Заев/Ципрас, во светло на Референдум за изјаснување по истиот, на 30 септември 2018

Анализа од СУМ,на Преспански Договор или Договор Заев/Ципрас, во светло на Референдум за изјаснување по истиот, на 30 септември 2018

Управно тело за менаџирање на политиките на СУМ . Македонската  координативна мрежа – СУМ, Сите за Унитарна Македонија, сочинета и поддржувана од над 50 здруженија во Македонија и од здруженијата
Македонски Народ е единствен народ од Европа,кој беше изложен на страотен Геноцид во минатите 100години

Македонски Народ е единствен народ од Европа,кој беше изложен на страотен Геноцид во минатите 100години

На денешен ден во 1905 година во Загоричани започнал процесот за етничко чистење на Македонците од Егејска Македонија На денешен ден пред 115 години во селото Загоричани во Егејска Македонија