• info@zamakedonskinarod.org
  • +389 78 370 496
GROSS VIOLATION OF THE BASIC HUMAN RIGHTS OF PRISONERS IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA

GROSS VIOLATION OF THE BASIC HUMAN RIGHTS OF PRISONERS IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA

GROSS VIOLATION OF THE BASIC HUMAN RIGHTS OF PRISONERS IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA PERSECUTION, ARRESTS, FEAR-MONGERING AND TERROR WITH TRUMPED-UP CHARGES AND ARRANGED CONVICTIONS The 2016 early parliamentary elections
Гемиџиите од Велес , Солунските Атентатори, Боеми, Интелектуалци но пред се РЕВОЛУЦИОНЕРИ И ПАТРИОТИ!БЕСТРАШНИ БОРЦИ ЗА СЛОБОДА НА МАКЕДОНИЈА!

Гемиџиите од Велес , Солунските Атентатори, Боеми, Интелектуалци но пред се РЕВОЛУЦИОНЕРИ И ПАТРИОТИ!БЕСТРАШНИ БОРЦИ ЗА СЛОБОДА НА МАКЕДОНИЈА!

Налеј, налеј, меанџике налеј “Уште еден бокал од Бордото, мадам Мадлен”- со спуштени шешири и свиоци хартија распослани пред нив, порачуваат група младинци седнати во ресторанот Л’Mатин, сместен покрај бреговите